Facebook: VarsseveldOnline Twitter: @VveldOnline

Vrijwilligers gezocht VluchtelingenWerk

De afgelopen maanden zijn er zo’n 15 vluchtelingen met een verblijfsstatus in Varsseveld komen wonen. Ook in Sinderen zullen vanaf maart statushouders een woning krijgen. Deze mensen willen erg graag de Nederlandse taal leren en integreren. VluchtelingenWerk is op zoek naar vrijwilligers om hierbij te helpen!

Zou jij het leuk vinden om vluchtelingen wegwijs te maken in hun nieuwe omgeving? Heb je een uurtje in de week over om (taal)maatje te worden van een anderstalige? Of wil je vluchtelingen graag helpen met al het ingewikkelde papierwerk waar ze mee te maken krijgen? Dan hoort VluchtelingenWerk graag van je!
Interesse? Vragen? Stuur een mail naar Melanie:
mjacobs@vluchtelingenwerk.nl. Of kijk op www.vluchtelingenwerk.nl/oostnederland voor meer informatie.