Facebook: VarsseveldOnline Twitter: @VveldOnline

Herstart voor VarsseveldOnline

We geven het maar eerlijk toe: het afgelopen jaar lag VarsseveldOnline op z’n gat. We zaten met de vraag: waar doen we het eigenlijk voor? Maar… er blijkt behoefte te zijn aan een goede agenda voor alle leuke dingen die er in en om Varsseveld te doen zijn. Tijd voor actie dus!

Overleg met Varssevelds Belang

In de afgelopen maanden hebben de overgebleven vrijwilligers van VarsseveldOnline meerdere keren gesproken met mensen van Varssevelds Belang. Zij gaven aan dat er inderdaad behoefte is aan een website, waar makkelijk alle Varsseveldse activiteiten terug te vinden zijn. Want er is veel te doen in ons dorp, maar vaak weten mensen het niet. En dat is jammer.

 

Actuele en complete digitale agenda

Samen met Varssevelds Belang hebben we een nieuw doel geformuleerd: met de Varssevelders zelf een digitale agenda bijhouden met evenementen en activiteiten in en om Varsseveld. Dus een website met een overzichtelijke agenda, waar iedereen makkelijk terug kan vinden wat er in ons leuke dorp allemaal te doen is. En vooral … waarbij iedereen die iets organiseert, dit eenvoudig op de website kan plaatsen, zodat ons bruisende dorp voor een nog grotere groep mensen gaat bruisen.

 

Als tussenstap zijn we weer jullie activiteiten op Facebook gaan delen en we hebben daarvan ook al zoveel mogelijk in de agenda op de website gezet. Ondertussen werken we aan het verbeteren van die agenda en de bijbehorende website. En aan een goede techniek erachter om de website en meteen de bijbehorende Facebookpagina te vullen.

 

Als de vernieuwde website ‘draait’, zoeken we ook nog meer vrijwilligers om de boel aan de gang te houden. Zou jij dat leuk vinden? Dan horen we dat graag. Ook als je mee wilt denken over de verdere invulling van VarsseveldOnline: van harte welkom! Je kunt ons bereiken via: algemeen@varsseveldonline.nl