Facebook: VarsseveldOnline Twitter: @VveldOnline

Cheque VAMAC voor De Koffiemolen in Varsseveld

De Koffiemolen kreeg vandaag een cheque overhandigd van motorclub VAMAC uit Varsseveld. Het bedrag van 250 euro is opgehaald tijdens de jaarlijkse oudejaarsloterij. “We zoeken ieder jaar een goed doel voor de opbrengst van onze loterij. Als Varsseveldse motorclub gaat onze voorkeur daarbij uit naar iets Varssevelds zoals De Koffiemolen”, aldus Eddo Woltering van de VAMAC. Bij De Koffiemolen ontmoeten een kleine 50 senioren elkaar iedere donderdagochtend tijdens de koffiemorgen in De Kwaksmölle in Varsseveld. Ze drinken een kopje koffie, praten gezellig met elkaar en sjoelen samen of spelen een potje kaart of rummikub. Eddo Woltering overhandigde na afloop van een toerrit de cheque aan Lenie Rusink, actief vrijwilligster bij De Koffiemolen: “Wij zijn heel blij met dit mooie gebaar van de VAMAC. We gaan het bedrag gebruiken voor onze extra activiteiten die wij met Pasen, de vakantie, Sinterklaas en Kerstmis organiseren. Een mooie bestemming, waar we de senioren blij mee maken.” Bent u ook senior en lijkt u het leuk een keer mee te doen? U bent donderdags vanaf 10.00 uur van harte welkom in De Kwaksmölle in Varsseveld.