Facebook: VarsseveldOnline Twitter: @VveldOnline

Ten Brinke Bouw Tournament 2018

Op 8, 9 en 10 juni a.s. vindt de 22e editie van het internationale Ten Brinke Group Tournament plaats.Dit jaarlijks terugkerende toernooi biedt nationale en internationale U17-junioren de mogelijkheid om zich te meten met leeftijdsgenoten uit diverse landen.

De organisatie is er dit jaar wederom in geslaagd om een verrassende mix van speelstijlen naar Varsseveld te halen.

Deelnemers

Red Bull Brasil, América FC, Galatasaray en het nationale jeugdteam van Mexico zijn dit jaar de buitenlandse gasten. De Nederlandse gasten zijn: AFC Ajax, AZ Alkmaar en PSV. Vanzelfsprekend is het ook Regioteam weer van de partij.

Poule-indeling

De loting leverde de volgende poule-indeling op:

Poule Westerveld en Vossers:

Poule Horen & Zien:

Videorefs

Nieuw dit jaar zijn de zogenaamde ‘videorefs’. Tijdens de wedstrijden kan de videoscheidsrechter worden ingezet. Door de videorefs kan de wedstrijd soms stil komen te liggen om een spelsituatie opnieuw te beoordelen. Dergelijke innovatieve ontwikkelingen, die het voetbal ten goede komen, worden door de toernooiorganisatie ondersteund.

Het regioteam

Het regioteam bestaat uit talentvolle voetballers uit de regio. Anders dan voorgaande jaren doen er ook spelers van De Graafschap mee met het regioteam.

Op 8, 9 en 10 juni vindt het toernooi plaats en gaan de teams strijden om de cup.
Meer informatie over het toernooi is te vinden op onze website:www.toernooivarsseveld.nl. Volg ons ook via twitter: @toernooivveld of via Facebook: Ten Brinke Group Tournament.