Facebook: VarsseveldOnline Twitter: @VveldOnline

Celebration: een muzikaal feest voor iedereen!

jubileumconcert kleinerNa het succes van de show “Harmony” in 2013 staan Jubal en VMK weer samen op het podium in het Amphion. En net als toen belooft het ook nu een prachtige avond te worden.

Celebration

Onder de naam “Celebration!” verzorgen zij in Schouwburg Amphion een wervelende muzikale voorstelling waarbij naast de jubilerende verenigingen diverse bijzondere gasten hun opwachting zullen maken. In een avondvullend theaterprogramma komt de mooiste muziek voorbij uit o.a. de film-, pop-, musical- en operawereld.De avond wordt daarnaast aangekleed met een spectaculaire lichtshow en andere bijzondere effecten voor de complete theaterbeleving. Dit maakt Celebration met recht een muzikaal feest voor iedereen!

Creatief team

De avond staat onder regie van Richard Sprokkereef. Samen met de dirigenten Wim Ruessink (VMK) en Henk-Jan Heijnen (Jubal) vormt hij het creatieve hart van deze avond.

Voorverkoop:

Via de website van Amphion: https://www.amphion.nl/programma/jubal-varssevelds-mannenkoor-celebration/17-11-2018-20-00/
Bij Boekhandel Rutgers te Varsseveld

Dubbel jubileum

Beide verenigingen vieren in 2018 een jubileum. Het Varssevelds Mannenkoor is in 1873 opgericht en met haar ruim 140 jaar één van de oudste mannenkoren in Nederland. Het koor bestaat in 2018 dus 145 jaar. Chr. Muziekvereniging ‘Jubal’ is in 1943 ontstaan uit een fusie tussen twee muziekverenigingen, namelijk ‘Excelsior’ en ‘Varssevelds Harmonie’. Jubal bestaat in 2018 dus 75 jaar.

Locatie
Amphion Doetinchem

Data
17-11-2018 20:00 t/m 22:30

Entree
€ 24,95

Organisatie
Varssevelds Mannenkoor en Muziekvereniging Jubal

Website
https://www.jubalvarsseveld.nl/agenda/1515/jubileumconcert-celebration-te-amphion-jubal-vmk.html